26 Şubat 2013 Salı

Aldım

Dün hava çok süperliydi. Yani en azından bir kısmında güzeldi. Evden metroya yürüyene kadar götümden ter aktı ama dönüşte aynı göt bu sefer buz kesti. Bir önceki gece bok varmış gibi Oscar izleyip sabahladığımdan öğlene doğru uyandım. Baktım güneş falan var, attım kendimi dışarı. Biraz dolandım, Karaköy'e gidip boğazların jeopolitik önemini falan izledim. Sonra çıkmışken Terkos'a gideyim azıcık bakınayım, 5 liraya tişört alayım dedim. Gittim Terkos çıkmazına.

Şu eteği 5 liraya aldım. Bir şey alınca hemen giyme hevesim olduğundan çok beğenmeme rağmen aldığıma gönlümce sevinemedim :( Normalde böyle çok beğendiğim bir şeyi böyle bir fiyata alınca eve halay çekerek dönerim :( Kışın yazlık kıyafet almak tam fakirlik göstergesi değil mi?

Etek benim hayatıma çok geç girmiş ama tam ortasına yerleşmiş bir giysi. Çoğu kanının aksine bence gayet rahat bir şey. Ooh püfür püfür yazın. Mümkün olduğunca az giyinmek prensiplerinden biri. Ama maalesef bu nüdist tavrım kış için geçerli olamıyor. Ne bulursam üzerime sardığım için Robocop gibi geziyorum ortalıkta.

Baktım giyemiyorum zigon sehpamın üzerine koymak için çeyizime kaldırırım diyorum eteği. Öyle bir havası var evet. Ama çok yumuşak ve çok rahat. Beyaz olduğu için tabi ki HER ŞEYLE KOMBİRLENECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. Modadan anlamadığımı söylemiştim değil mi?

Bunu daha önceden almıştım ama koymaya fırsat bulamadım. 7,5 liraya aldım. Çok rahat bu da.
Fotoğrafta rengi tam belli olmuyor böyle varoş yeşili gibi bir renkte görünüyor ama vallahi değil. Böyle acı bir yeşil (hiç renk bilmemek)

Geniş geniş rahat rahat. Normal kazak işte. 

Böyle işte. Fakirlikten fazla alışveriş postu yazamıyorum kusura bakmayın :(




12 yorum:

  1. Eteğinin aynisini bugün moda blogunda gördüm.Linki de verelim :)


    http://fashiiones.blogspot.com/?m=1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa valla çok benziyomuş. kız karlı marlı havada giymiş valla ben hiç giyerim diye düşünmemiştim. işte ya hiç anlamıyorum bu işlerden of

      Sil
  2. Eteği çok sevdim ya, her renk çorapla giyilir o. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla mı ya? bende o kadar cesaret yok ama sanırım :)

      Sil
  3. off çok gülüyorum ben sana!

    YanıtlaSil
  4. ay yaz gelse de çıkarsak etekleri, elbiseleri misss.

    YanıtlaSil
  5. Bende açık renk pantolon alacaksam illa beyazdır yada açık renk ayakkabı bakıyorsam. Seneye de giyerim. Ama benimki fakirlikten değil (koca parası yiyorum evde de freelance çalışıyorum ohh mis) maymun iştahlığımdan. Bi sene kırmızıya takmışsam diğer sene mavi oluyor bu mavi ayakkabı alsan yada sarı gömlek alsan elinde patladı. Acıyorum ne bileyim. O bakımdan beyaz yani...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beyaz bana her şeyle gider gibi geldiğinden alıyorum ben genelde, hiç anlamadığım için bu işlerden :)

      Sil
  6. Varoş yeşili dedi yaa AHAHAA Why so benim kafadan olmak bitanesi?
    Bayıldım bloga. Baştan sona da okudum bütün postları. Yer imlerime ekledim. İlk günden arsız gibi daha çok post istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de istiyorum daha çok post ama dandik dandik yazmamak için tutuyorum kendimi :)

      Sil