22 Nisan 2013 Pazartesi

Gelen giden

Madem şurada hep beraber eğleniyoruz, kendime saklamayayım bazı şeyleri. Moda blogu ama olsun. Azıcık konsept dışına çıkmaktan zarar gelmez.
Bu bloga hangi keywordler ile geliniyor size göstermek istiyorum. Süper!

"ahahahaha beni pompalıyorlar" ile gelen arkadaşı çok merak ediyorum. Neden böyle bir arama yaptı acaba? Buralardaysan ses ver. "sikme dizisi" ile ne kastedilmiş ben anlayamadım ama önemli bir konuya benziyor. Umarım bu maceralı arayışta başına bir şey gelmez, dualarım seninle <3 "moda kıyafetler almalı mı" diye soran arkadaşa cevabım; 50 liradan pahalıysa alma kardeşim.

Bu daha önceki zamanlara ait, caps almıştım önceden. "paçoz modası giysiler" yazınca beni getiren google'ı kınıyorum. Ne alaka benim gibi asil moda zevklerahahaha. "fileli şeyleri giymekten tiksinme durumu"yla gelen arkadaş, çok netsin. Hayattan ne istediğini gayet iyi bilen birisin belli. Aynen devam! "taytın düşmemesi için" tıp çare bulamadı henüz buna :( 


Gel "zenci yarağiiii" kardeşim, sen de gel. Bizim kapımız herkese açık. Bizde boyu değil işlevi. "türkiye'deki şişman moda blogları" ile denilen tam anlatılamamış ama fikir şahane. Büyük bedenlere özel moda blogu hiç görmedim. Varsa bilen yazsın. Yoksa da yapsın. AMA BEN ŞİŞMAN DEĞİLİM YANİ OK???!


Ya böyle işte arkadaşlar. Etkileşim işte böyle şahaneli süperli bir olay. 



7 yorum:

  1. hahaha :D benim de böyle "ah google sen nelere kadirsin" başlıklı vol, vol yazılarım var. yazarken de başka bloglarda okurken de çatlıyorum gülmekten ya.
    insan böyle şeyleri 1) neden arar 2) nasıl buraya gelir. valla komedi :D

    YanıtlaSil
  2. allah düşürmesin ya öyle aramalara vallahi zor

    YanıtlaSil
  3. Eski osmanlı fotoğrafları arayan arkadaş umarım Prada ile tatmin olmuştur, malum yeni sezon ayakkabıları bir Osmanlı tahtı boyutunda gayet bağlantı kurulabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pradasına edeyim zaten ya. neyden tiksinsem bu çıkıyor.

      Sil
  4. Hahaha :) nasıl ulaştın bu bilgilere? Ne komik insanlar vaar:))

    YanıtlaSil
  5. bu blok benim bloktan kaç BLOK ötedeymiş buralara nasıl geldim gülmekten ağzım yüzüm yamuldu :DD

    YanıtlaSil