26 Temmuz 2013 Cuma

Almıştım

Ne zamandır alışveriş postu yazmıyorum. Tabi bunda mezuniyet falan derken fakirlememin etkisi var. Öyle çarşı pazar gezdiğim de yok. Dükkan gezmekten zaten mezuniyet şeylerinden dolayı tiksinmiştim. O yüzden bu koyacaklarım biraz eski :(
Bu arada arkadaşlar Benetton ve Sisley'den "yeni koleksiyonumuz" diye mailler alıyorum, diğer popisi yüksek moda bloggerlarıyla birlikte. Tabi dijital iletişimlerini yürüten ajansın biraz, nasıl desem, BOŞLUĞUNA GELMİŞ diyeyim. Biraz baksalar benim reklamla kuklamla işimin olmadığını anlarlardı. Bu blogun hiçbir postu satılık değil, yani birmilyondolar falan veren olmazsa ahahah. O ZAMAN BİR DAKİKA DÜŞÜNMEM ARKADAŞLAR SORİ.
Şimdi aldıklarıma geçeyim.

Bunu Haziran başında H&M'den almıştım. 15 liraydı. Rahat böyle tiril tiril elbise. Az sonra bunu giyip evden çıkacağım <3 H&M'e ucuz falan diyorlar ama bence hiç de değil. Benim götüme benzeyen şeyleri, Miranda Kerr'in götüne benziyormuş fiyatına satıyorlar bence. Nadiren böyle ucuz şeyler bulunabiliyor. Ama bunu da ben taaa çoğu insanın varlığından haberinin olmadığı Marmara Park mağazasından aldım. AMA KİMSEYE SÖYLEMEYİN ŞURDA ZATEN KAÇ KİŞİYİZ. 

Bunu kısacık Bodrum tatilimden. Turgutreis'te bir çaput pazarı var kocaman. Çoğunlukla çakma mallar satıyorlar. Turistler acayip kapışıyorlar. Çakma dediysem ucuz sanmayın. Ama kur farkı işte, ecnebilere ucuz geliyor:/ ELALEMİN FAKİRİ BURDA ZENGİN HIAMINA. Neyse işte ben bu tulumu oradan aldım 10 liraya. Ama İstanbul'da giyemedim henüz. Aynı kumaştan yapılmış şalvar pantolonu Mango'da gördüm, indirimli hali 60 lira mıydı neydi. Yani düşünün. Pantolon diye fazla kumaş gittiğinden mi o para? 10 lira neree 60 lira nere?

Bu da benim kurtarıcılarımdan oldu. 3 hafta önce Beşiktaş'taki pasajdan aldım. Çok rahat VE BENCE ÇOK ŞIK OK?? Yırtık kotla giyiyorum, beyaz pantolonla, şortla (tabi ki), kırmızı pantolonla vs. Köylü deseni diyenin kalbini kırarım. Ama eskiyince kilim niyetine duvara asmayı da düşünmüyor değilim.

Bu kıyafet değil ama memnun kaldım diye bunu da koyayım dedim. Ben mezuniyet için makyaj yaptırayım diyordum. Sordum birkaç yere 120 lira diyen oldu, PEŞİNDE YARDIMCI OLURUZ diyen oldu. Bir de 50 liralık malzeme alırsan yaparız diyen oldu. Tabi ben fiyatları duyunca fenalık geçireyazdım. Ya ben kıyafetimi, ayakkabımı toplamda o fiyata almışım, vallahi delirmişler. Ben de gittim Watsons'a fondoten ve pudra aldım. Watsons'ta Flormar standları kalkmış, yerine bu markayı koymuşlar. Baya ucuzdu. Denedim, aldım. Makyajı anneme yaptırdım gayet de güzel oldu. Bunun fiyatı 7 lira mıydı 8 lira mıydı neydi. Ben gayet memnun kaldım. Ama gitmişim salak gibi tasterını almışım :( BİLİRSİNİZ 3 KURUŞUN BİLE HAKKININ PEŞİNDEYİM!

Şimdilik durumlar böyle. Artık sıfatım "işsiz" olduğu için daha da alışveriş postu giremem sanırım :((((




7 yorum:

  1. köylü deseni mi? dostum moda dünyasının gönlü geniş biliyorsun ki. ayrıca her parçayı elit bir kalıba sokabilirsin unutma. Kilim dediğin AZTEK DESENİ ve çook MODA!!

    http://1.bp.blogspot.com/-2Qn7rzoLGjc/T0dqUMH2ciI/AAAAAAAAKfg/7fg24xvs-MA/s1600/tumblr_lzgviktvtl1roge06o1_400_large.gif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düşün yani o kadar bihaberim!
      moda olan bişeyim var benim yani vay anasını. giftekiler de güzelmiş onları da beğendim.

      Sil
  2. ayy süpersin gene.Keşke paran olsa azıcıkda hep yazsan.Gına geldi markaları tanıtanlardan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. param olsun azcık diye uğraşıyorum zaten. iş arıyorum haldır haldır :(

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. çok sevdim o elbiseyi :) bi de rüzgar olmasa da sibel can gibi gezmesem ortalıkta daha da süper olacak

      Sil
  4. En çok Beşiktaşta ki pasajdan aldığın parça hoşuma gitti. :)

    http://dreamglamour.blogspot.com/

    YanıtlaSil