31 Ağustos 2013 Cumartesi

Modası geçmiş

Arkadaşlar modayla hiç alakam olmadığını muhtelif zamanlarda belirtiyorum. Bu yüzden modayı günü gününe takip etmek gibi bir iddiam hiç yok. Zaten bence her sene aynı sikim sokum şeyleri kaktırıyorlar. Yok bu sene 60lar modaymış, yok bu yaz kafamıza marul takıp gezmeliymişiz, yok sonbaharda boynumuza yılan dolamalıymışız bilmemne. Hep aynı şeyler.
İşte ben şimdi size birkaç sene önce Prada'nın yakaladığı farklılığı göstermek istiyorum. Kimi yer 2011 kimi 2012 demiş. Bence hiç önemli değil. Bunlar gerçekten zamansız ayakkabılar...................

Evet bilmemkaç para vererek şu protez bacak gibi duran botlara sahip olabilirsiniz. Bunu alana bir de gerizekalılık sertifikası veriyorlarmış. 

Bunlar da diğer muhteşem modeller. Ya bunları alanların hakikaten rehabilitasyona falan gitmesi lazım. Ben neden bu kadar kerizim diye kendine sorması lazım. Neden bu parayı götüme sokmak yerine buna verdim demesi lazım.


Daha yakından bakın da gözünüz gönlünüz açılsın. Tasarımcı tiner mi kokluyor nedir allahaşkına bu nedir?

Daha önce de Prada'nın birbirinden çirkin elti-görümce ayakkabılarını koymuştum bloga. Sadece Prada'yla taşak geçmek için ayrıca bir blog açılabilir. Malzemesi çok. Keşke vaktim olsa. 
Bir de size sosyal mesajlı bir link vermek istiyorum Prada'yla alakalı: http://www.bianet.org/biamag/diger/118718-prada-cantadaki-adalet
Dünya her değeri parayla ölçmeye çalışan gerizekalılar yüzünden daha kötü bir yer zaten. 



8 yorum:

  1. ben de normal topuklu sandım protez deyince bi yaklaştım o da nesi ne ilginç şeymiş bu böle :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok acayip gerçekten. Alıp giyenler var bir de bunu

      Sil
  2. Bir dergide okumuştum. Armani'nin kurucusu Prada'nın kurucusu için (isimlerini tam bilmiyorum) çirkin zevkini paraya dönüştürmeyi iyi biliyor demiş. Arada istisna oluyor ama şu dünyaca ünlü İngiliz- Fransız markalardan olağan bir tasarım çıkmıyor bana göre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi dediğine yorum yapabilmek isterdim lakin o kadar haberim yok ki:/
      Armani'nin başganı kimse doğru demiş ama

      Sil
  3. hahahahaa yine bir ders aramda iyi ki post yazmış diyip okuyup güldüm:) ayakkabılara bir yorumda dahi bulunmak istemeyip anlatışının güzelliği diyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) ben de akıl fikir diliyorum bunları alanlara

      Sil
  4. Tansiyonum dustu yemin ederim..Baska da bise demiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten alıp giyen oldu mu çok merak ediyorum ya.

      Sil