24 Ocak 2013 Perşembe

AY ÇOK MODA

Şimdi arkadaşlar, şöyle bir şey var ki hepimizin hayatı birbirine benziyor. Sanayi Devrimi'nden beri, üretim-tüketim ilişkilerimiz değiştiğinden hayatlarımız aynılaştı gittikçe. Sabah kalk, okula git, okul bitir işe gir, işe git gel, haftasonu eğlen-dinlen. O aktiviteler için bile aynı yerleri tercih et. Haksız mıyım allasen sevgili okur?
Moda dediğimiz şey farklı mı sanki? Değil. Hep bir tekrar. Kimbilir kaç kere duydunuz şunları: 60'LAR GERİ DÖNDÜ, 30'LARIN MOKOKOSU BU SEZON ÇOK MODA, 80'LERİN GÖTÜ BAŞI AYRI OYNAYAN TARZI BU SENE HİT falan. Hep aynı şeyler lan.

Bu sene böyle giyinmemiz lazım. Bu sene değilse seneye moda bu olacak. Hadi seneye olmadı, ondan sonraki sene kesin bunlar moda bak buraya yazıyorum. BOŞUNA MODA BLOGIRI OLMADIK HERALDE, NASI TESPİT KIPS ;)

Bir de Türk tasarımcıların en bayıldığım şeysi: OSMANLI'DAN ESİNLENDİM. Kumaşları mankenlerin üzerine dola dola, iki tane işleme koy, sonra "I <3 OSMANLI" 

1700'LERİN ETNİK ESİNTİLERİ :)))) böyle deyince dalga geçiyormuş gibi ama asıl dalga geçen çok bi bokmuş gibi tasarım diye kaktıran modacılar.

Şunu samimiyetle söylemek istiyorum; hepimizin alüminyum folyo giyip gezeceğimiz uzay çağı günlerini bekliyorum. Yeminle şu günün moda zımbırtılarından çok daha samimi. Hem de kafa rahat! Sar folyoyu, çık. Ohh herkesler leydigaga gibi. Sülalemiz raad olur.



21 yorum:

  1. Yalnız farkında mısın 90'lar pek geri gelmiyor. Rezaletti rezalet :D Fotoğraflar bile gözüme çok kötü geliyor.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelir şekerim gelir. hele bi üzerinden 20 sene geçsin bak nasıl geri geliyor ahahaha

      Sil
  2. Şişko kızların değişmeyen tarzı popo örten her şey olur modasına uygun giyiniyorum ben. ;) Bunun yanında pijamaların ya da çamaşır suyu dökülmüş altlıkların moda olacağı zamanı bekliyorum o zaman asıl ikon kimmiş görecekler. =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de götü yere yakınlara uygun olan modaya uyuyorum ahahah
      işte bu ya! süperiz kızlar. bizden ala ikon olmaz :)

      Sil
  3. aman diyim o uzun etekler de ne öyle.. inşallah bi asır sonra falan olur da ben ölmğş olurum, görmem :D

    folyolu günleri merakla bekliyorum cidden! :D

    YanıtlaSil
  4. sanada bloğunada bloğunun isminede bayıldım bacım.süpersin daha çok yaz.Pazarları falan görüntüle bizim için.Fakirlerin moda ikonusun.Canımızsın sevgiler.

    Birde şu kelime doğrulamayı kaldır gözünü yediğim.Kimse yorum yapamaz benden söylemesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay o kelime doğrulama ne ben bilmiyom ki onu. BILMEDEN BEN NE YAPIYORUM KÖTÜ ŞEYLER Mİ YAPIYORUM :( nerden yapıcam onu :(

      Sil
  5. ehehe senin sayende keyfim yerine geliyor :)

    YanıtlaSil
  6. "Hepimizin alüminyum folyo giyip gezeceğimiz uzay çağı günlerini bekliyorum. Kafa rahat Sar folyoyu çık, Oh herkes gaga Sülalemiz raad olur" twetledim :)

    YanıtlaSil
  7. Etek boyu değilde üzerindeki desenler durup durup moda oluyor:) Senden şu geyikli,bıyıklı taytlar hakkında bir yazı bekliyorum bebeğim.Zira kusucam:) Sevdiğim desenlerden soğudum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bana bıyık deme fenalık geçiriyorum :) aklımda var onlar da tabi. özellikle taytları çok fena. ameliyat oldum ufaktan. hala iyileşme dönemindeyim. geri döniciiim :)

      Sil
    2. Geçmiş olsun canım benim

      Sil
  8. Vintage ayağına anneannesinin sandığından gençlik elbiselerini çıkarıp giyenlere ne demeli. Millet sapıtmış. Bu arada Rapunzeliçe'ye katılıyorum. O öğhh getiren taytlarla ilgili yazmalısın bence de ^.^

    YanıtlaSil
  9. gecmis olsun. umarim bi an once iyilesip yeni yazilarla donersin ^.^
    Irem

    YanıtlaSil
  10. http://buyuluayrac.blogspot.com/2013/02/ikinci-mimim.html#more mimlendin şekerim! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne oluyor o tam olarak ya of o kadar bilmiyorum ki blog şeylerini :(
      daha kelime doğrulama şeysini yeni kaldırabilmiş insanım ben ahahahah
      teşekkür ederim! öğrenicem ben de yavaş yavaş. yani inşallah ahaha

      Sil