16 Ocak 2013 Çarşamba

İşte bunlar hep fakirlik

Böyle Hürriyet haber başlığı gibi oldu ahah. Ama benim elime makas almam bazen akıllara durgunluk veren, görenleri hayrete düşüren sakarlığım dolayısıyla Hürriyet haberi konusuna dönüşebilir-di. Dönüşmedi. Kazasız belasız biçkimi yabtım!
Siyah bir çizmem vardı. Süet. Yımışak. Baya da sıcak tutuyor şerefsiz eski olmasına rağmen. Ama çizme halini giymeyi sevmiyordum. Kötü görünüyordu. Bu sabah sınava giderken giyindim hazırlandım. Tabi ki yeni aldığım pantolonumu giydim. Ayakkabıya gelince ne giysem ne giysem düşün düşün, siyah bir şey giymem lazım. Ama çizme olmaması lazım. Onunla üşürüm, bununla bastıbacak görünürüm falan derken çizmeyi kesmeye karar verdim. Nasıl olsa eski. O haliyle de sevmiyorum, kessem ne çıkar. Vallahi de iyi çıktı.

Pantolon kırış kırış dolaşmadım tabi ki bütün gün. Acelem vardı, finale gidiyordum. Bir de kendi kendime çekmeye çalışınca bu kadar oldu. İdare edin pls. 

Böyle modifikasyonlar yapmaya pek alışkın değilim ben. Ara sıra yaparım o da bok gibi olur beceremediğimden. Şansıma mı artık nedir baya düzgün oldu. Zamanında Maradona'ya uzatılan tanrının eli de olabilir.
Çoook eskiden beyaz bir tişörtüme de "psycho bitch" yazmıştım iplikle. Ama o zaman adeta bir çılgındım, bir asiydim, saçlarım kırmızıydı (cidden), hayatı uçlarda yaşamayı seviyahahahahahaha. O zamandan beri yaptığım en efektif modifiye bu herhalde.


2 yorum:

  1. bayaa bayaa vurmusun makasi kesmisin.(ibretlik tespit)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi bi an gözüm karardı, kendime geldiğimde çoktan kesmişdim...............

      Sil